1.- Dades identificatives del titular
Aquests termes i condicions generals de venda regulen de manera integral totes les transaccions de venda que es puguin oferir, prestar o realitzar des del lloc web www.cexblanes.net, del qual és titular el Centre Excursionista de Blanes, amb Número o Codi d’identificació fiscal núm. V17292079 i domicili social a Carrer de Petit Raval, n. 5, 1r, de Blanes (Girona) – 17300.

2.- L’Usuari
L’accés, la navegació i l’ús del lloc web, confereix la condició d’usuari, per la qual cosa s’accepten, des que s’inicia la navegació pel lloc web, totes les condicions establertes aquí, així com les modificacions ulteriors, sense perjudici de la aplicació de la corresponent normativa legal de compliment obligat segons el cas.
L’Usuari assumeix la responsabilitat d’un ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:
• Fer ús del lloc web únicament per fer consultes i compres o adquisicions legalment vàlides.
• No fer cap compra falsa o fraudulenta.
• Facilitar dades de contacte veraços i lícits, per exemple, adreça de correu electrònic, adreça postal i/o altres dades.
L’Usuari declara ser més gran de 18 anys i tenir capacitat legal per celebrar contractes a través del lloc web. El lloc web està dirigit principalment a usuaris residents a Espanya. No s’assegura que el lloc web compleixi amb legislacions d’altres països, ja sigui totalment o parcialment.

3.- Objecte
Aquestes condicions regularan l’ús del lloc web www.cexblanes.net que Centre Excursionista de Blanes posa a disposició dels usuaris i clients.
Aquestes Condicions Generals han estat elaborades de conformitat amb el que estableix la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic i la Llei 7/1998 sobre Condicions Generals de Contractació. Centre Excursionista de Blanes podrà modificar-les sense previ avís, de manera que recomana una periòdica consulta. No obstant això, Centre Excursionista de Blanes es compromet sempre a tenir-les actualitzades, a publicar la darrera versió i permetre’n l’accés i la impressió en qualsevol moment.
L’àmbit territorial de prestació dels serveis coincidirà amb l’àmbit territorial descrit a www.cexblanes.net.

4.- Comandes
No es podrà realitzar cap comanda vàlida sense acceptar expressament, a través de les caselles habilitades a aquests efectes, els termes i condicions i la política de privadesa de Centre Excursionista de Blanes.
Totes les comandes es consideraran ofertes de compra sotmeses a aquests termes i condicions. Centre Excursionista de Blanes es reserva el dret d’acceptar-les si no es compleixen els requisits previstos en aquestes.
Realitzat una comanda el sistema genera automàticament un comprovant de la recepció del mateix. No obstant aquesta confirmació no suposa l’acceptació automàtica de la comanda, atès que Centre Excursionista de Blanes es reserva el dret a demanar informació addicional, relacionada amb la identitat i el domicili per garantir, tant un correcte enviament de la comanda, com per assegurar la inexistència de frau relacionat amb les transaccions. Poden realitzar-se comandes els 365 dies de l’any, a qualsevol hora, llevat dels moments en què el servei estigui suspès per manteniment o per altres circumstàncies comercials i/o de força major.
Qualsevol comanda està subjecte a la disponibilitat de producte. En cas que no sigui possible lliurar una comanda per problemes al subministrament o per no disposar d’estoc suficient, l’usuari tindrà l’opció d’esperar fins que el producte estigui disponible o cancel·lar la comanda.

5.- Lliurament
Es considerarà que s’ha produït el lliurament en el moment en què l’usuari o tercer indicat per ell adquireixi la possessió material dels productes.
El termini de lliurament per a la comanda variarà segons el mètode d’entrega seleccionat i es veurà indicat al lloc web un cop s’obtingui la confirmació de la comanda, en qualsevol cas no superarà els 30 dies a comptar de la data de la confirmació de la comanda. En cas que no es pugui complir amb la data de lliurament, informarem d’aquesta circumstància a l’usuari i se us oferirà l’opció de seguir endavant amb la compra fixant una nova data de lliurament o la possibilitat d’anul·lar la comanda obtenint el reemborsament total del preu pagat.
Si el destinatari està absent en el moment del lliurament, es deixarà un avís perquè pugui recollir l’enviament al lloc i en els terminis que s’indiquin. Transcorregut el termini sense que es produeixi la recollida, l’enviament serà tornat a Centre Excursionista de Blanes.
Les Comandes viatgen sempre per compte i risc de l’usuari/client. Qualsevol despesa suplementària no prevista a les nostres tarifes (embalatges marítims, mètodes especials de descàrrega, enviaments per règim d’equipatge, avió, etc.) seran sempre per compte i risc de l’usuari/client.
El transport serà realitzat per una empresa de transports externa que efectuarà els lliuraments per compte de Centre Excursionista de Blanes i farà un seguiment de les comandes amb les mesures de seguretat i control pertinents.

6.- Preu i pagament
S’entén que el preu de cada producte és el que apareixerà a la pàgina web en el moment de fer cada comanda o d’acord amb l’acord particular que hagin aconseguit les parts per a una comanda concreta. L’usuari haurà d’abonar el preu marcat, incloent-hi els impostos aplicables, juntament amb les despeses d’enviament, que s’afegiran al preu final a pagar.
Els preus poden ser modificats per Centre Excursionista de Blanes en qualsevol moment i sense previ avís sense que això afecti les comandes ja confirmades. Tot i això, fins i tot confirmat, Centre Excursionista de Blanes no estarà obligat a atendre comandes quan el preu sigui incorrecte, especialment, quan l’error sigui manifest i sigui reconeixible amb facilitat.
Centre Excursionista de Blanes es reserva el dret a canviar les modalitats de pagament, podent crear-ne de noves o eliminar-ne alguna de les existents, sense que l’usuari/client de www.cexblanes.net pugui fer reclamacions per aquest motiu. No obstant si el canvi en la modalitat de pagament afectés una comanda ja realitzada, des de www.cexblanes.net ens posaríem en contacte amb l’usuari/client per informar-lo, oferint-li l’opció de cancel·lar la comanda si ho considerés convenient.

7.- Devolucions, reparacions
L’usuari/client gaudeix del dret a la devolució de tots els productes comprats al Lloc Web sempre que ho comuniqui a Centre Excursionista de Blanes dins un termini màxim de quinze 15 dies hàbils des de la data de lliurament i compleixi les condicions següents:
El producte estigui en el mateix estat en què es va lliurar, haurà de conservar el seu embalatge i etiquetatge original.
La devolució es realitzi utilitzant el mateix embalatge amb què es va realitzar el lliurament o si no n’hi ha, amb un format similar que garanteixi la devolució en perfecte estat.
En el cas de les devolucions per productes defectuosos coberts per la garantia o les causes imputables a Centre Excursionista de Blanes, el servei de devolució serà de caràcter gratuït. En aquest cas, Centre Excursionista de Blanes reemborsarà el producte i les despeses d’enviament corresponents; les devolucions i anul·lacions parcials donaran lloc a reemborsaments parcials. En els supòsits de devolució no imputables a Centre Excursionista de Blanes, les despeses d’enviament aniran a càrrec de l’usuari/client que serà informat prèviament.

8.- Protecció de dades personals
Centre Exursionista de Blanes, és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari i us informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals i el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades, per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:
Fi del tractament:
Mantenir una relació comercial amb l’usuari.
Dades recollides:
Les dades personals recollides en aquest lloc són les següents:
1. Obertura del compte: en crear el compte de l’usuari, el vostre nom, cognoms, número de telèfon, adreça postal,
2. Login: quan l’usuari es connecta a la pàgina web, registra, en particular, el cognom, el nom, les dades d’accés, les dades d’ús, la ubicació i les dades de pagament.
3. Perfil: la utilització dels serveis prestats a la pàgina web permet introduir un perfil, que pot incloure una adreça i un número de telèfon.
4. Pagament: com a part del pagament dels productes i serveis oferts a la pàgina web, es registren les dades financeres relatives al compte bancari o targeta de crèdit de l’usuari.
5. Comunicació: quan el lloc web s’utilitza per comunicar-se amb altres membres, les dades relatives a les comunicacions de l’usuari s’emmagatzemen temporalment.
6. Galetes: Les galetes s’utilitzen quan s’utilitza el lloc. L’usuari té la possibilitat de desactivar les galetes des de la configuració del vostre navegador.
Ús de les dades personals
La finalitat de les dades personals recollides dels usuaris és posar a la vostra disposició els serveis del lloc web, millorar-los i mantenir un entorn segur. Més específicament, els usos són els següents:
Accés i ús del lloc web per part de l’usuari.
Gestió del funcionament i optimització de la pàgina web.
Organització de les condicions dus dels Serveis de Pagament.
Verificació, identificació i autenticació de les dades transmeses per l’usuari
Proposta a l’usuari de la possibilitat de comunicar-se amb altres usuaris del lloc web.
Implementació de l’assistència a l’usuari.
Personalització dels serveis mitjançant la visualització d’anuncis en funció de l’historial de navegació de l’usuari, segons les vostres preferències.
Prevenció i detecció de fraus, gestió de codi maliciós (programari maliciós) i d’incidents de seguretat.
Gestió de possibles conflictes amb usuaris.
L’enviament d’informació comercial i publicitària segons les preferències de l’usuari.
Compartir dades personals amb tercers
Les dades personals poden ser compartides amb tercers en els casos següents:
1. Quan l’usuari utilitza els serveis de pagament, per a la implementació d’aquests serveis, el lloc web està en contacte amb terceres entitats bancàries i financeres amb què ha efectuat contractes.
2. Quan l’usuari publica informació d’accés públic a les àrees de comentaris gratuïts del lloc web.
3. Quan l’usuari autoritza el lloc web d’un tercer a accedir a les seves dades.
4. Quan el lloc web utilitzi els serveis dels proveïdors de serveis per proporcionar serveis de suport a l’usuari, publicitat i pagament. Aquests proveïdors de serveis tenen un accés limitat a les dades de l’usuari, en el context de la prestació d’aquests serveis, i tenen l’obligació contractual d’utilitzar-los de conformitat amb les disposicions de la normativa aplicable sobre protecció de dades personals.
5. Si així ho exigeix la llei, el lloc web pot transmetre dades per presentar reclamacions contra el lloc web i complir els procediments administratius i judicials.
Seguretat i confidencialitat
El lloc web aplica mesures organitzatives, tècniques, de programari i físiques en matèria de seguretat digital per protegir les dades personals contra l’alteració, la destrucció i l’accés no autoritzats. Tot i això, cal assenyalar que Internet no és un entorn completament segur i que el lloc web no pot garantir la seguretat de la transmissió o l’emmagatzematge de la informació a Internet.
Implementació dels drets dels usuaris
D’acord amb la normativa aplicable a les dades de caràcter personal, els usuaris tenen els següents drets, que poden exercitar dirigint la seva sol·licitud a la següent adreça Carrer de Petit Raval, 5, 1r, 17300, Blanes, Girona; o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les vostres dades ia la limitació o oposició al tractament.
Dret a presentar una reclamació davant de l’autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

9.- Legislació aplicable
L’usuari es compromet a fer un ús correcte i adequat dels serveis i de la pàgina web www.cexblanes.net de conformitat amb la Llei, amb aquestes Condicions Generals, l’Avís Legal i Condicions d’Ús del Portal, així com amb les altres condicions, reglaments i instruccions que, si escau, puguin ser aplicables.
Les presents condicions generals de contractació es regeixen per la legislació espanyola, sent competents els jutjats i tribunals espanyols per conèixer de totes les qüestions que es puguin suscitar en relació amb interpretació, aplicació i compliment. L’Usuari renuncia expressament a qualsevol fur diferent que, per aplicació de la Llei vigent, li pogués correspondre i se sotmet voluntàriament a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de la ciutat del domicili de Centre Excursionista de Blanes.