Loading...

  1. El CEX Blanes marcarà amb cintes, cartells i guix la ruta de la Passafred per la Marató divendres, 11 de desembre. Serà el mateix CEX Blanes qui enretirarà tot el marcatge diumenge, 13 de desembre, a la tarda, a partir de les 16h.
  2. La Passafred per la Marató comença i acaba a l’Escola Sa Forcanera, de Blanes (Avinguda de la Pau, n. 31). El recorregut consta de 12km i no hi haurà avituallament, per aquest motiu recomanem que els participants portin aigua, menjar, roba d’abrigar i adequada per fer esport.
  3. La Passafred per la Marató és una activitat que es farà lliure. No hi haurà personal del CEX a l’inici, durant, ni a l’arribada de la caminada. No hi haurà tampoc cap horari preestablert.
  4. L’esdeveniment es pot fer sol, amb amics o familiars. Sempre que es respectin les distàncies i les normatives sanitàries vigents.
  5. Per poder participar en l’esdeveniment no caldrà fer cap inscripció prèvia, ni notificar-ho al CEX Blanes.
  6. El CEX Blanes no es farà responsable de cap lesió o accident que es pugui patir al llarg del recorregut.
  7. Perquè el CEX Blanes pugui fer la donació a La Marató, els participants hauran de fer-se una foto en un lloc concret de la ruta (estarà senyalitzat i serà ben visible) amb un cartell que posi #PassafredPerLaMarató. Aquesta foto l’hauran de penjar a les seves xarxes socials (Instagram, Facebook o Twitter) i a la descripció també hi haurà d’aparèixer l’etiqueta #PassafredPerLaMarató. El cartell pot estar fet pels mateixos participants o se’l poden descarregar directament des de la web del CEX Blanes.
  8. El CEX Blanes donarà 1€ per cada foto que compleixi tots els requisits del punt 7.
  9. El CEX Blanes només farà 1 donatiu per perfil. Si aquell perfil penja 3 fotos, el donatiu serà d’1€.
  10. És molt important durant tot el recorregut NO DEIXAR DEIXALLES AL BOSC. Cal que després de la Passafred 2020 deixem l'entorn millor de com l'hem trobat!

 

Gràcies per la col·laboració. Que gaudiu molt de la ruta.

Loading...

Des del CEX Blanes us volem proposar una sèrie d'itineraris que podeu fer des de la nostra localitat. Alguns dels recorreguts passen per municipis termeners.

Anirem actualitzant aquesta llista per anar afegint més rutes que puguin ser del vostre interès.
Recomanem que per fer aquests itineraris porteu sempre la ruta descarregada en els vostres gps o telèfons mòbils, aneu ben equipats amb calçat adequat, protecció solar, aigua i menjar.